Hoppa till huvudinnehållet

Negativ resultatkurva för Ismt Europe Aktiebolag

Publicerad:

Företaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Företaget hade knappt 8,1 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 85,6 procent från året före. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 0 kronor mot cirka 150 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med omkring 300 000 kronor till 14 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 0,2 procent, som är på samma nivå som 2021.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen parti- och provisionshandel utom med motorfordon är motsvarande snitt 5,1 procent. Noteras ska att företaget är ett av tre i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Structo Hydraulics AB.

Fakta om Ismt Europe

Ismt Europe grundades 2008. Bolagets huvudbransch är partihandel med metaller och metallmalmer. Företaget är ett av tre i koncernen där Structo Hydraulics AB är moderbolag. Redovisningsperioden löper från april till mars.

Styrelseordförande är Nishikant Balkrishna Ektare (63).

Så ser branschtoppen ut

Ismt Europe har den nionde högsta omsättningen i Värmland i sin specifika bransch, som är partihandel med metaller och metallmalmer.

Det finns tio företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 213 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.