Hoppa till huvudinnehållet

Cguns Livsmedel AB: Nu är redovisningen klar – så ser siffrorna ut

Publicerad:

Cguns Livsmedel AB under 2022. Här är de viktigaste siffrorna. Företaget hade knappt sju och en halv miljoner kronor i omsättning, en nedgång på 2,1 procent från föregående år. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, cirka 200 000 kronor mot 250 000 kronor.

Rörelseresultatet minskar med 36 000 kronor till ungefär 200 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 2,9 procent, som är på samma nivå som 2021.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen detaljhandel utom med motorfordon och motorcyklar är motsvarande snitt 3,8 procent.

Fakta om Cguns Livsmedel

Huvudbranschen för Cguns Livsmedel är livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad. Redovisningsperioden löper från juli till juni.

Företaget har nio anställda, enligt årsredovisningen, vilket är lika många som föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Cguns Livsmedel har den 59:e högsta omsättningen i Örebro län i sin specifika bransch, som är livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad.

Det finns 74 företag i samma bransch i Örebro län.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 2170 i landet.

Artikeltaggar

BokslutKarlskoga kommunNäringslivÖrebro län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.